КОНТАКТ

Отправете Вашите въпроси и запитвания към нас, като използвате формата за контакт, посочения e-mail или социалните платформи. В случай, че се интересувате от конкретни модели на килими или пътеки в съответна галерия, моля посочете и номерацията им. За конкретизиране на даден модел може да ни изпратите и скрийншот с негово изображение.


Ако желаете да се направят някакви корекции по тях в размер, цветове или цялостната организация на дизайна може да ни го опишете в свободен текст. В последствие коригираните модели, според изискванията Ви се изпращат по e-mail за одобрение.

В най-кратък срок ще Ви отговорим изчерпателно на въпросите, възможностите за изпълнение, цената на всеки един продукт, срока за изработка и доставка.


Моля, изписвайте правилно email адреса си за да можем да Ви отговорим.

След изпращане на запитване към нас отваряйте и СПАМ папката на пощата си. Често се случва наши отговори на запитвания да се получават там. Обикновено отговаряме в рамките на 24 часа.


Изпрати
_____________

Котленски килими | Поръчка на килими и пътеки
office@kotlenski-kilimi.bg


Котленски килими | Поръчка на килими и пътеки
В случай, че не използвате често email може да ни изпратите съобщение и през Messenger - кликнете върху иконката.


Котленски килими | Поръчка на килими и пътеки
Котленски килими | Поръчка на килими и пътеки
Котленски килими | Поръчка на килими и пътеки
0988 77 42 62 
Характеристики и параметри на котленските килими може да намерите на КИЛИМИТЕКотленски килими | Поръчка на килими и пътеки

Целия технологичен процес по изработката е описан подробно и представен с изображения и кратко видео на ТЕХНОЛОГИЯ

Подробности свързани с етапите от запитването до получаване на готовите килими или пътеки ще намерите в ЗА ПОРЪЧКА
Вие сте - Архитекти, Дизайнери, Декоратори, Студио за интериорен дизайн или Шоурум за обзавеждане  

И предлагате - Интериорни решения, Декорация за дома, Арт продукти


Научете подробности на линка относно предложението ни за ПАРТНЬОРСТВО , в което сме описали преференциалните ни условия за Вас, различните възможни варианти за съвместна работа и повече за нашите продукти. 


Котленски килими | Поръчка на килими и пътеки
_____________Котленски килими | Поръчка на килими и пътекиТози традиционно наш занаят е застрашен от вписване в "Червената книга" на изчезващите видове българско приложно изкуство.Сподели
Допринесете този традиционно наш занаят да не бъде застрашен от вписване в "Червената книга" на изчезващите видове българско приложно изкуство, като споделите и запознаете Вашите приятели във фейсбук с това българско вълшебство.


Следете ни в Facebook 👇
____________________________________________________________________________________


Котленски килими | Поръчка на килими и пътеки


Всички права запазени

Всички изображения, картинки, текстове и друга информация, публикувани на този уебсайт, са собственост на Лайф Дизайн ООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на уебсайта, извън горната хипотеза, е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично съгласие на Лайф Дизайн ООД за съответния вид използване.


Copyright © 2014-2024  |  Лайф Дизайн ООД
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.